Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie

Voor aanbieders

ZZPermee.nl is een online platform voor ZZP’ers met praktische producten en diensten om hun zichtbaarheid op het internet te vergroten.

Het aantal ZZP’ers groeit

Nederland telt momenteel meer dan 800.000 ZZP’ers. Het aantal ZZP’ers groeit en de verwachting is dat binnen een aantal jaar er meer dan 1.000.000 ZZP’ers werkzaam zijn in Nederland.

Het wordt voor deze groeiende groep zelfstandige zonder personeel, oftewel freelancers, steeds belangrijker om goed vindbaar te zijn op het internet: bij 51% van de nieuwe opdrachten heeft de ZZP’er online het eerste contact gehad. ZZP’ers hebben behoefte aan producten, diensten en kennis om zichzelf zo goed mogelijk zichtbaar te maken op het internet.

ZZP’er moeilijk te bereiken

Zelfstandigen zonder personeel zijn gezien hun omvang en groei in aantal interessant voor bedrijven die specifieke producten voor ZZP’ers aanbieden. Geregeld lopen deze bedrijven tegen een barrière aan: de markt van ZZP’ers is sterk gefragmenteerd waardoor het bereiken van de juiste ZZP’er moeizaam verloopt. Het gevolg zijn tegenvallende opbrengsten uit marketingactiviteiten gericht op ZZP’ers.

Platform voor ZZP’ers: ZZPermee.nl

ZZPermee.nl biedt een oplossing in de vorm van een online platform voor ZZP’ers met praktische producten en diensten om online mee te ZZP’en. Alle productcategorieën, marketing- en communicatieactiviteiten zijn dan ook gericht op ZZP’ers die online willen ondernemen en zich online willen profileren.

Haal ook nieuwe klanten uit ZZPermee.nl

Door uw product of dienst op het platform van ZPPermee te plaatsen, vergroot ook u uw online zichtbaarheid onder deze specifieke en grote doelgroep van ZZP’ers, wat u weer meer klanten oplevert.

 

Hoe kan ik mijn product of dienst aanmelden?


Wanneer u ook meer ZZP’ers als klant wilt, meldt u dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.Een moment geduld aub.
Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is
X

After share - nieuwsbrief 3

[mc4wp_form id="1380"]