Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie

Over ZZPermee

“ZZPermee.nl helpt ZZP'ers om zichzelf online te profileren. Vergroot jouw online zichtbaarheid, Word door potentiële opdrachtgevers gevonden en krijg meer opdrachten.”

Steeds vaker worden ZZP’ers via het internet gezocht: bij 51% van de opdrachten heeft de ZZP’er online het eerste contact gehad. Opdrachtgevers laten de voorkeursselectie sterk afhangen van de online gevonden informatie. Een goede eerste online indruk is tegenwoordig dus één van de belangrijkste verkooptools voor een ZZP’er.

Wanneer bedrijven of personen op zoek zijn naar een ZZP’er met een bepaalde expertise, product of dienst, begint de zoektocht tegenwoordig vaak op het internet. Bijvoorbeeld via zoekmachines zoals Google of via social media kanalen zoals Twitter of LinkedIn.

Door ervoor te zorgen dat jij wordt gevonden door potentiele opdrachtgevers en klanten, creëer je zelf de mogelijkheid om te laten zien wie je bent, wat je doet en waarin jij je onderscheidt van de rest.

Voldoe jij aan de behoefte, dan vergroot je de kans dat jij wordt uitgenodigd of ingehuurd doordat jij zichtbaar bent op het internet!

 

Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is
X

After share - nieuwsbrief 3

[mc4wp_form id="1380"]