Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie

Personal branding coach voor ZZP’ers

“Met personal branding word je vaker benaderd door opdrachtgevers, boek je meer resultaat en doe je vaker wat je leuk vindt.”

Je bent een expert op jouw vakgebied en je weet dat je van meerwaarde bent voor anderen, maar je bent nog niet waar je wil zijn als zelfstandig ondernemer. Je hebt het idee dat je meer uit je business kunt halen, maar je weet niet zo goed hoe je dit moet doen. Wil jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan kan een personal branding coach voor ZZP’ers je hierbij helpen.

Wat is personal branding?

Personal branding is een manier om jezelf te presenteren. Niet zomaar als persoon of zelfstandige ondernemer, maar als sterk merk. Met personal branding communiceer je consistent wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ook laat je duidelijk zien wat jouw talenten zijn. Je achterhaalt jouw meerwaarde als zelfstandig ondernemer en brengt deze op een duidelijke en aantrekkelijke manier naar voren, met als doel nieuwe klanten te werven voor jouw bedrijf.

Meer resultaat met personal branding

Als je andere potentiële opdrachtgevers laat zien wie je bent, wat je doet en wat je voor meerwaarde kunt bieden, weten ze waarvoor ze jou als ZZP’er kunnen benaderen. Hebben ze iemand nodig die kan doen wat jij doet? Dan weten ze je al snel te vinden. Door actief te starten met personal branding, kun je jezelf op de kaart zetten als ondernemer. Het einddoel is het werven van nieuwe klanten. Daarnaast profiteer je ook van een grotere naamsbekendheid, een betere reputatie en doe je vaker wat je leuk vindt omdat je vaker wordt benaderd door opdrachtgevers die opzoek zijn naar wat jij het liefst doet.

Online Personal branding

Wil je als ZZP’er vaker gevonden en benaderd worden door potentiële opdrachtgevers dan is jouw online aanwezigheid tegenwoordig een belangrijk onderdeel van jezelf op de kaart zetten. Wanneer werkgevers, opdrachtgevers, klanten of zakelijke relaties namelijk een geschikte kandidaat zoeken of willen benaderen dan is het eerste wat ze tegenwoordig doen de persoon in kwestie even googelen. Zo kunnen ze alvast een beeld vormen; oftewel een eerste indruk krijgen. Daar kan je dus jouw voordeel mee doen, zolang je jouw personal brand goed communiceert.

Wat doet een personal branding coach?

Vind je het lastig om jouw meerwaarde te beschrijven (of te ontdekken) of heb je hulp nodig om jezelf (online) te presenteren? Een personal branding coach kan jou helpen jouw meerwaarde als ZZP’er te ontdekken. De personal branding coach gaat nog een stapje verder. Samen met de personal branding coach je namelijk aan de slag om jouw meerwaarde als zelfstandig ondernemer op een duidelijke en aantrekkelijke manier te formuleren en te communiceren. Offline door bijvoorbeeld een “elevator pitch” te oefenen of online via LinkedIn, een online profielpagina of een eigen website.

Personal branding coach nodig?

Wil je dus als ZZP’er meer uit jouw bedrijf halen? Dan kan een personal branding coach jou hierbij helpen. Samen met de coach formuleer je jouw meerwaarde. Vervolgens bepalen jullie samen een strategie om jouw boodschap duidelijk, aantrekkelijk en overtuigend uit te dragen.

ZZPermee.nl werkt samen met diverse professionele personal branding coaches. Personal branding coaches die jou helpen jouw meerwaarde te ontdekken en helder te communiceren, zodat jij meer resultaat boekt.

Vul onderstaand formulier in, dan wordt er vrijblijvend contact met jou opgenomen voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

 


* Deze velden zijn verplicht

Een moment geduld aub.
Manage als ZZP’er jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is
X

After share - nieuwsbrief 3

[mc4wp_form id="1380"]