Gebruikersvoorwaarden en disclaimer

 

Klik hier om ons cookiebeleid en onze privacyverklaring te bekijken.

 

ZZPermee brengt producten en diensten in kaart van verschillende aanbieders. Over de producten en diensten wordt beperkte informatie gegeven. Volledige informatie over de producten en diensten ontvangt de bezoeker rechtstreeks van de aanbieder of wordt de bezoeker via een link doorverwezen naar de website van de aanbieder.

ZZPermee verkoopt geen producten of diensten. De producten en diensten worden rechtsreeks afgenomen bij de aanbieder. Voor het gebruik van de website van een aanbieder en het aanschaffen van producten en diensten gelden de voorwaarden en het privacybeleid van de betreffende aanbieder.

 

Gebruikersvoorwaarden en disclaimer

Onderstaand vindt u de gebruikersvoorwaarden en disclaimer van ZZPermee.

Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden & privacybeleid aanbieders van producten en diensten
Wanneer u gebruik maakt van de website van derden (zoals de website van aanbieders van producten of diensten) dan gelden de voorwaarden en het privacybeleid van de betreffende aanbieder.

Wanneer u een product of dienst van een aanbieder aanschaft, sluit u een overeenkomst met de aanbieder van de betreffende dienst of product. Wanneer u producten of diensten koopt via een aanbieder dan gelden de voorwaarden en het privacybeleid van de betreffende aanbieder. Deze (algemene) voorwaarden en het privacybeleid ontvangt u van de betreffende aanbieder zelf of vindt u op de website van de betreffende aanbieder zelf.

Inhoud website
Wij proberen zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Wij zijn hier ook afhankelijk van de aanbieders van de aangeboden producten en diensten.

Onregelmatigheden en onjuistheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie en prijzen op de website van aanbieders van producten en diensten zijn altijd leidend.

Wij hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Indien u van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van uw of van uw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur ons dan een reactie via de contactgegevens onderaan deze pagina. Dan kunnen wij dit aanpassen.

Inhoud blogartikelen
De standpunten en meningen op deze website, zijn de mening van ZZPermee of van individuele gastbloggers, en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die wij vermelden.

Wij proberen alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Wij hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Indien u van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van uw of van uw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur ons dan een reactie via de contactgegevens onderaan deze pagina. Dan kunnen wij dit aanpassen.

Indien u artikelen of passages uit artikelen van ons gebruikt is dat prima en op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar onze website/webpagina/artikel op te nemen in uw tekst of referentielijst.

 

Gebruikersvoorwaarden

Gebruik van onze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met deze voorwaarden. De gegevens op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

Wij betrachten uiterste zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van onze website en maken gebruik van bronnen die betrouwbaar worden geacht. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie, noch voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen.

De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Zonder verificatie of nader advies is gebruikmaking van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de gebruiker.
Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Indien u via ZZPermee een website raadpleegt van een aanbieder van producten en diensten (via bijvoorbeeld een link), wijzen wij u erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.

 

Wijzigingen in verklaringen

De gebruikersvoorwaarden en disclaimer zijn afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in de gebruikersvoorwaarden en de disclaimer. Het is daarom raadzaam om regelmatig de gebruikersvoorwaarden en de disclaimer te raadplegen.

 

Contactformulier

Wanneer u vragen heeft over de gebruikersvoorwaarden en disclaime kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

* Deze velden zijn verplicht

Een moment geduld aub.